“89% of breaches had a financial or espionage motive”

Verizon 2016 Data Breach Investigations Report

In its 2nd year the Trend Micro TECHDAY conference for UK Premium Support customers returns to London on the 30th March. Throughout the day Trend Micro executives, technical experts and guest speakers will provide guidance and host discussion groups that support in building your solution strategy in 2017, as well leveraging your Trend Micro investments to better defend against today’s most damaging threats.

The programme will provide insight into research and findings which shine a light on the major threats and compliance challenges facing enterprises in 2017. The day will include various presentations, user groups and roundtable discussion forums that will enable you to make better informed decisions on your solution strategy.

Following the day’s event we invite you to join us at the Institute of Directors (IOD) for a drinks reception and dinner. Please simply register below or if you have any further questions about the programme, please contact your Trend Micro Customer Service Manager.

Speakers

James Drury-Smith

Partner - Cyber Security & Data Protection Legal Services Leader, PWC Legal

Geoff White

Investigative journalist

Dan Watson

Lead Systems Engineer,
VMware

James Walker

Sales Engineering Manager UKI, Trend Micro

Bharat Mistry

Cyber Security Consultant, Trend Micro

Simon Edwards

European Cybersecurity Architect, Trend Micro

Andrew Stevens

Director of Product Marketing, Trend Micro

Rik Ferguson

VP Security Research, Trend Micro

Martin Tarala

Data Centre Solution Architect EMEA, Trend Micro

Mohamed Inshaff

Solutions Architect (Deep Security), Trend Micro

Ian Heritage

Sales Engineer, Trend Micro

Martin Gannon

Cyber Security Expert

Stuart Aston

National Security Officer, Microsoft

Martyn Styles

Information Security Architect, Allen & Overy

Si Kellow

CISO
Ofgem

Adam Boyle

Head of Product Management - Hybrid Cloud Security, Trend Micro

Conor Ward

Legal Forum Chair
Cloud Industry Forum (CIF)

John Pease

Network Security Architect, Trend Micro TippingPoint

Event &sessions

Sofitel London St James
6 Waterloo Place, London SW1Y 4AN
10:30 to 17:00

Join us for dinner

Institute of Directors
116 Pall Mall, London SW1Y 5ED
18:00 – 19:00

Agenda - 30 March 2017

10:00 - 10:30 (30mins), Registration & light refreshments

10:30 - 10:45 (15mins), Welcome address

“Welcome to TECHDAY 2017”
Bharat Mistry, Cyber Security Consultant UKI, Trend Micro

10:45 - 11:15 (30mins), Guest speaker

“Protecting Digital Systems – using security as an enabler for digital transformation”
Stuart Aston, National Security Officer, Microsoft

11:15 - 11:45 (30mins), Guest speaker

"GDPR market trends for implementation and the role of security"
James Drury-Smith, Partner - Cyber Security & Data Protection Legal Services Leader, PWC Legal

11:45 - 12:05 (20mins), Morning coffee break


12:05 - 12:35 (30mins), Guest speaker

“Cyber Crime and Reputational Damage: the New Realities”
Geoff White, Investigative journalist & Channel 4 News Technology Producer

12:35 - 13:05 (30mins), Panel discussion

  • Martyn Styles, Information Security Architect, Allen & Overy
  • Si Kellow, Chief Information Security Officer, Ofgem
  • Martin Gannon, Cyber Security Expert

13:05 - 13:25 (20mins), Briefing

“Go beyond Next-Gen with XGen”
Andrew Stevens, Director of Product Marketing, Trend Micro (Global Marketing)

13:25 – 14:10 (45mins), Lunch break


14:10 - 15:00 (50mins), Solution roadmaps


“Roadmap for Hybrid Cloud Security (Deep Security)”
Adam Boyle, Head of Product Management – Hybrid Cloud Security, Trend Micro
Mohamed Inshaff, Senior Solutions Architect (Hybrid Cloud), Trend Micro

or

“Roadmap for Network Defence (Trend Micro Deep Discovery & TippingPoint)”
Simon Edwards, European Cyber Security Architect, Trend Micro
John Pease, Network Security Architect, Trend Micro TippingPoint

or

“Roadmap for User Protection (Smart Protection Suites)”
James Walker, Sales Engineering Manager UKI, Trend Micro
Ian Heritage, Sales Engineer, Trend Micro

15:00 – 15:20 (20mins), Afternoon coffee break


15:20 - 16:10 (50mins), Interactive workshops


“Securing your Microsoft investments (Office365 and Azure)”
Dan Gadd, Senior Sales Engineer, Trend Micro
Mohamed Inshaff, Senior Solutions Architect (Hybrid Cloud), Trend Micro

or

“A security blueprint for hybrid cloud”
Bharat Mistry, Cyber Security Consultant UKI, Trend Micro
Dilan Nathoo, Senior Sales Engineer, Trend Micro

or

“Trend Micro Deep Security v10 for VMware NSX”
Martin Tarala, Data Centre Solutions Architect EMEA, Trend Micro
Dan Watson, NSX Sales Engineer EMEA, VMware

or

“Achieving network wide visibility with Deep Discovery integration”
Simon Edwards, European Cyber Security Architect, Trend Micro
Ian Heritage, Sales Engineer, Trend Micro

16:10 – 16:30 (20mins), Coffee & cake


16:30 – 17:20 (50mins), Roundtable discussions


“Ransomware mitigation strategies”
Simon Edwards, European Cyber Security Architect, Trend Micro
Geoff White, Investigative journalist & Channel 4 News Technology Producer

or

“A risk based approach to GDPR & NIS Directive”
Bharat Mistry, Cyber Security Consultant UKI, Trend Micro
Conor Ward, Solicitor & Legal Forum Chair, Cloud Industry Forum (CIF)

or

“Business Process Compromise: Q&A”
Rik Ferguson, Vice President of Security Research, Trend Micro

17:20 – 18:50 (1.5 hour), Drinks & canapés reception (Hotel check-in)


19:00 – 21:00 (3 hours), Dinner & guest speaker (Institute of Directors)


Dinner Speaker
Chris Turner "Beautifully crafted one-liners, witty wordplay" (BBC)

Chris’s sharply written gags, relaxed stage presence and blisteringly quick improvised raps have established him as one of the most electrifying live acts in the UK and internationally, performing in the USA, Australia and New Zealand.

His keen wit and intelligent wordplay have seen him rack up over 4 million views on YouTube; headline for 1 million Dutch comedy fans on RTL4's flagship stand up show, The Comedy Factory; appear live on BBC Radio 2 and 6 Music and perform sold-out runs at festivals worldwide.

In 2014, his debut show Pretty Fly won the Amused Moose People's Choice award for best show at the Edinburgh Fringe, with many of his jokes featuring in 'Best Jokes of the Fringe' lists in national newspapers. His 2015 show XXV, was nominated for Best Comedy at Perth Fringeworld, and sold out every single performance, with Murray Robertson of The List calling it ‘The best show I’ve reviewed in seven years’. Observational Tragedy, his new show for 2016, won Best Comedy at the Adelaide Fringe Weekly Awards.

Chris is a sought-after entertainer on the corporate circuit, hosting awards and performing for Chelsea FC, Manchester United FC, HP, The IoD, The Financial Times, NEC, LearnDirect and many more.

He is a founding member of Racing Minds, one of the UK's most respected improv troupes, with 6 sell-out runs at the Edinburgh Fringe performing Aaaand Now For Something Completely Improvised, a twelve-part series commissioned by Audible, and 500,000+ Soundcloud subscribers to their 50s style radio comedy The Wireless Podcast.

Register now!


Thank you for registering, you will receive an email shortly

For more information please contact Chris Hepple, Marketing Manager
Email: chris_hepple@trendmicro.co.uk